Skip navigation


Kort om besøget i Aarhus

Sundheds- og ældreminister Sophie Løhde besøgte den 22. februar 2016 VIA University College samt Alzheimerforeningen i Aarhus Kommune.

Da Sophie Løhde mandag den 22. februar besøgte Aarhus Kommune, deltog hun blandt andet på demenskonferencen 'Udvikling af et mere demensvenligt samfund' på VIA University College i Aarhus.

Deltagerne på konferencen var både politikere, forvaltningschefer inden for demensområdet, samt forskelligt sundhedsfagligt personale såsom læger, psykologer, sygeplejersker og demenskoordinatorer.


Sophie Løhde holdt tale for forsamlingen, da hun deltog i konferencen "Udvikling af et mere demensvenligt samfund" på VIA University College, Aarhus. 

Ministerens besøg i Aarhus bød også på et dialogmøde om demens. Det var Alzheimerforeningen og Aarhus Kommune, der stod bag arrangementet, hvor deltagerkredsen bestod af lokale folk, som har demens tæt inde på livet – både mennesker, der selv er ramt af sygdommen, deres pårørende og fagfolk, som beskæftiger sig professionelt med demens til hverdag.

Dialogmødet i Aarhus var det andet af sin slags – det første fandt sted i Næstved i januar.


Hos Alzheimerforeningen i Aarhus var der inviteret til dialogmøde om demens.


Sidst opdateret 13-06-2016

Kontaktinformation

Holbergsgade 6
1057 København K
 | tlf: 72269000
 | EAN: 5798000362055
 |